ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

“Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του φροντιστηρίου, κατάφερα να εκπληρώσω το στόχο μου και να εισαχθώ πρώτη στο τμήμα της πρώτης μου προτίμησης. Η καίρια καθοδήγηση των καθηγητριών μου συνετέλεσε αδιαμφισβήτητα σε αυτήν μου την επίδοση.”

Μαυρίδη Νόρα

Έτος εισαγωγής: 2019

Σχολή: Φιλολογία Πάτρας (1η)

Το φροντιστήριο «Επιλογή Γνώσης» με βοήθησε να επιτύχω τους στόχους μου και να περάσω στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Η βοήθεια και η άψογη συνεργασία με τους καθηγητές του φροντιστηρίου έθεσαν σημαντικά θεμέλια για την επιτυχία μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές που με βοήθησαν να αποκτήσω μεθοδικότητα, οργάνωση, επιμονή και υπομονή, χαρακτηριστικά που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Ξένου Θεοδώρα Ελένη

Έτος Εισαγωγής: 2019

Σχολή: Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας , Πανεπιστήμιο Πατρών

Το φροντιστήριο «Επιλογή Γνώσης», ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω για την προετοιμασία των εξετάσεων μου. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό που το επανδρώνει, υπόσχεται ένα ευχάριστο περιβάλλον, τα απαραίτητα εφόδια για τη μάχη των πανελληνίων και μια εγγυημένη επιτυχία. Είμαι προσωπικά ευγνώμων για τη φοίτηση μου εκεί, που με έφερε σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους κι οδήγησε στην επίτευξη του πρώτου στόχου μου.

Παναγιώτου Στέλλα

Έτος εισαγωγής: 2019

Σχολή: Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών, ΠΑΠΕΙ

 

Στο φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης, είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τους καθηγητές μου, οι οποίοι με την κατάλληλη υποστήριξη και με επιπρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό με βοήθησαν να πετύχω στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά με την σωστή καθοδήγηση απέκτησα την μεθοδικότητα που χρειαζόταν και έτσι ο τελικός μου στόχος επετεύχθη.

Σωτηρόπουλος Εμμανουήλ

Έτος Εισαγωγής: 2019

Σχολή: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών

“Το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης έχει εξαιρετικούς και πολύ έμπειρους καθηγητές που με βοήθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς να πετύχω τον στόχο μου. Τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα ήταν επίσης πολύ χρήσιμα και απαραίτητα για την σωστή προετοιμασία μας.”

Μιχαλόπουλος Παναγιώτης

Έτος εισαγωγής: 2019

Την πνευματική καλλιέργεια και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζω την πραγματικότητα, την οφείλω στην κ.Μαριζα την καθηγήτρια έκθεσης μου.

Κυρίτση Έλενα

Έτος εισαγωγής: 2019

Σχολή: Διοικητικής Επιστήμης Και Τεχνολογίας.

Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο ” Επιλογή Γνώσης  “για την βοήθειά τους και την στήριξη τους προς εμένα προσωπικά αλλά και προς όλους τους μαθητές τους. Η οργανωμένη δουλειά τους και η καλή συνεργασία που υπήρχε μεταξύ των καθηγητών και των μαθητών έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα,που δεν ήταν άλλο από την επίτευξη του στόχου.

Αχιλλεόπουλος Γιώργος

Έτος Εισαγωγής: 2017

Σχολή: ΑΕΙ Φυσικής Πάτρας

Για την εισαγωγή μου στο Τμήμα θεατρικών σπουδών του πανεπιστημίου της Πάτρας, παρακολούθησα εντατικά μαθήματα, θεωρητικής κατεύθυνσης στο φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τις καθηγήτριες μου κα Λαμπούση Πηνελόπη και Κούγια Μαρίζα για την άψογη συνεργασία μας καθ’ όλην τη διάρκεια της χρονιάς, τόσο για το εκπαιδευτικό τους έργο όσο και για το ευχάριστο κλίμα και την συμπαράσταση που μας παρείχαν στο δύσκολο αυτό έργο μας.

Μαργαρίτα Κούκιου

Έτος εισαγωγής : 2017

Σχολή: Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πάτρας

Το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης διαθέτει καθηγητές με εξαιρετικές γνώσεις και εμπειρίες καθώς και απεριόριστη αγάπη για τους μαθητές. Ο συνδιασμός των παραπάνω ήταν το《μυστικό》της δικής μου επιτυχίας. Ευχαριστώ την κ.Πουλοπούλου και τον κ.Μαυρίδη. Το συνηστώ ανεπιφύλακτα!!!

Μέτα Όλγα

Έτος εισαγωγής: 2017

Σχολή: Τμήμα Φιλολογίας Πάτρας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το φροντιστήριο “Επιλογή Γνώσης” για την βοήθεια και την στήριξη που μου παρείχαν σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας μου.  Χάρη σε αυτούς και στην προσωπική μου προσπάθεια κατάφερα να εισαχθώ στην σχολή της πρώτης επιλογής μου.

Μαρία Μεσσήνη

Έτος εισαγωγής : 2017

Σχολή: Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πάτρας

Το φροντιστήριο μου “Επιλογή Γνώσης” με βοήθησε να εκπληρώσω το στόχο μου αυτό. Οι καθηγήτριες μου ειδικότερα στάθηκαν δίπλα μου σε όλα και τις ευχαριστώ πολύ για αυτή τους την στάση απέναντι σε μένα αλλά και σε όλα τα παιδιά!!!

Σταυροπούλου Έφη

Έτος εισαγωγής :2017

Τμήμα εισαγωγής: Τμήμα Ψυχολογίας Αθηνών (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών)

Μέσω της οργάνωσης, της μεθοδικότητας και της εμπειρίας των καθηγητών μου  επετεύχθη η απόκτηση σφαιρικών γνώσεων και η βαθιά εμπέδωση της ύλης κάθε χρονιά φοίτησης μου, καταφέρνοντας να φτάσω  τελικά το στόχο μου και στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο συνδυασμός  αυτής της ποιοτικής δουλειάς  με το φιλικό περιβάλλον και το ζεστό κλίμα, θέτουν τις βάσεις για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Γιαννόπουλος Νικόλαος

Έτος Εισαγωγής: 2017

Σχολή φοίτησης: ΑΕΙ Φυσικής Πάτρας

Το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης ήταν για μένα ένα στήριγμά στην Γ λυκείου και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μου στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η διαρκής προσπάθεια των καθηγητών σε συνδυασμό με το άριστο κλίμα που επικρατούσε, με βοήθησαν να επιτύχω το στόχο μου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που επέλεξα μια τέτοια δύσκολη χρονιά να την περάσω έχοντας αρωγό αυτό το φροντιστήριο.

Ευαγγελία Τσατσούρη

Έτος εισαγωγής:2016

Τμήμα: Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ΟΠΑ

Στο φροντιστήριο “Επιλογή γνώσης” γίνεται πραγματικά αξιέπαινη δουλειά. Οι άρτια εκπαιδευμένοι καθηγητές του φροντιστηρίου προσαρμόζονται στις ανάγκες σου, σε καθοδηγούν και σε υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σου για τις Πανελλήνιες. Με την αρωγή τους αλλά και με προσωπικό αγώνα και προσπάθεια πετυχαίνεις τον στόχο σου.

Ναταλία Ροδοπούλου

Έτος εισαγωγής:2016

Τμήμα Βιολογίας

Είμαι αρκετά ευχαριστημενη από την σχολή μου.Με προγραμματισμένο και μεθοδικό διάβασμα πέτυχα το στόχο μου. Σημαντική ήταν η βοήθεια των καθηγητών μου καθώς με στήριζαν και με βοηθούσαν σε ότι χρειαζόμουν.Μπήκα στη σχολή που επιθυμούσα. Ψυχραιμία και καλή προετοιμασία ειναι τα συστατικά για σιγουρη επιτυχία.

ΜΠΑΡΗ ΡΕΒΕΚΚΑ

ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ :2016

Σχολή: ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Αν και το επίπεδο δυσκολίας στα περισσότερα μαθήματα ήταν πολύ υψηλό, κατάφερα με συστηματικό διάβασμα να πετύχω υψηλές βαθμολογίες. Πολύ σημαντική η βοήθεια των καθηγητών του φροντιστηρίου.

Μαράκας Κωνσταντίνος

Έτος εισαγωγής:2015

Σχολή: Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ιδιαίτεροι  καθηγητές με εμπειρία, γνώσεις, επιμονή,  υπομονή και αγάπη για το αντικείμενο αλλά και για τους μαθητές τους. Αγαπημένη φράση και συμβουλή: Η επιτυχία προηγείται της προσπάθειας μόνο στα λεξικά!

Νάσια Αρκούδη

Έτος Εισαγωγής :2015

Σχολή: Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών

Στο φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης βρήκα ένα συνεργάσιμο και φιλικό περιβάλλον, όπου η εγγενής ανταγωνιστικότητα και το άγχος των Πανελλαδικών εξετάσεων παραμερίστηκαν υπέρ της λογικής και της μεθοδικότητας. Πραγματικό κίνητρο των καθηγητών μου φαινόταν να αποτελεί η ειλικρινής αγάπη και ο σεβασμός για το εκάστοτε αντικείμενο καθώς και η επιθυμία σφαιρικής κατανόησης και εμπέδωσης του μαθητή της εξεταστέας και όχι μόνο ύλης. Συνέπεια αυτής της σπάνιας (για πολλά φροντιστήρια Μ.Ε.) προσέγγισης ήταν μια συνταγή συστηματικής και οργανωμένης διδασκαλίας, στέρεα δομημένης βάσει τις γνώσεις και τις ανάγκες του μαθητή. Μια συνταγή, δηλαδή, εγγυητή για όποια επιτυχία, δεδομένου φυσικά και του αντίστοιχου προσωπικού κόπου εκ μέρους του μαθητή.

Ιάσων Στρητς

Έτος εισαγωγής: 2015

Σχολή: Μαθηματικό Πατρών (5ος)

Το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης μου πρόσφερε πέραν από γνώσεις και κίνητρο ώστε να πετύχω τον στόχο μου. Με την πολύτιμη βοήθεια των καθηγητών μου και την πλήρη καθοδήγηση τους κατάφερα να αποβάλω το άγχος μου και ως αποτέλεσμα να εισαχθώ στην σχολή της πρώτης μου επιλογής.

Χριστίνα Μέτα

Έτος Εισαγωγής:2015

Σχολή:Οικονομικών Επιστημών ,Πανεπιστήμιο Πατρών

Ευχαριστώ πολύ την καθηγήτρια του φροντιστηρίου Πηνελόπη Λαμπούση για τη βοήθεια και τη στήριξη στον αγώνα μου!

Άννα Γιαννοπούλου

Έτος εισαγωγής:2015

Σχολή: Φιλοσοφίας Πάτρας

Το φροντιστήριο στο οποίο φοίτησα κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων πιο απαιτητικών και κρίσιμων χρόνων της <σχολικής μου ζωής>, είμαι σίγουρη πως βοήθησε στο μεγαλύτερο βαθμό της επιτυχίας μου στις πανελλαδικές εξετάσεις και μάλιστα στην πρώτη σχολή της επιλογής μου.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου οι οποίοι προσπάθησαν να προσαρμοστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του κάθε τμήματος αλλά και του κάθε μαθητή συγκεκριμένα δίνοντας μεγάλη έμφαση όχι μόνο όσον αφορά το μαθησιακό επίπεδο αλλά και τη ψυχολογία μας πριν από τη δύσκολη μετάβαση μας στη φοιτητική ζωή!

Αγγελική Φιλιππάτου

Έτος Εισαγωγής : 2014

Σχολή : Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πατρών

Με οργανωμένο διάβασμα και με την εκπληκτική δουλειά των καθηγητών μου στο φροντιστήριο <<Επιλογή Γνώσης>> που ήταν δίπλα μου σε κάθε τι που με δυσκόλεψε και με παρέκκλινε από τον στόχο πέτυχα αυτό ακριβώς που ήθελα!! Το περιβάλλον ήταν ιδανικό και με βοήθησε να ανεβάζω τον πήχη καθημερινά!!

Ανδρέας Τσατσούρης

Έτος εισαγωγής:2014
Σχολή: Λογιστική και Χρηματοοικονομική Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Για την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο επέλεξα το φροντιστήριο <Επιλογή γνώσης>. Οι καθηγητές του με γνώση, επιμονή, υπομονή, ήθος, και σεβασμό με βοήθησαν και πέτυχα τον στόχο μου. Σήμερα είμαι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ιωάννα Παναγιωτοπούλου

Έτος εισαγωγής :2014-2015

Σχολή: Διοίκηση επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών

Έχοντας σχεδόν όλα τα μαθητικά χρόνια του γυμνασίου και του λυκείου τους καθηγητές του φροντιστηρίου Επιλογή Γνώσης δίπλα μου κατάφερα να υλοποιήσω τους στόχους μου. Με καλή διάθεση, πρόγραμμα και πειθαρχία κατάφερα να φοιτώ στη σχολή που ήθελα.

Γιάννης Λιούρδης

Έτος εισαγωγής: 2014

Σχολή: Τμήμα οικονομικών – Πανεπιστήμιο Πατρών

Το φροντιστήριο Επιλογή γνώσης  με βοήθησε πολύ να νιώσω σιγουριά και έτοιμη να αντιμετωπίσω τις πανελλήνιες. Με τη βοήθεια των έμπειρων καθηγητών, την καθοδήγηση τους αλλά και με την καθοριστική τους ψυχολογική υποστήριξη τα κατάφερα. Η εξαιρετική σχέση μαθητών και καθηγητών του φροντιστηρίου σε συνδυασμό με την επαγγελματική και συστηματική προετοιμασία στη διάρκεια του Λυκείου οδηγούν σε σίγουρη επιτυχία. Θεωρώ λοιπόν, ότι το Φροντιστήριο « Επιλογή Γνώσης » ήταν η καλύτερη επιλογή!

Bασιλίνα Γεραμούτσου

Έτος εισαγωγής: 2014
Σχολή: Μαθηματικό Πάτρας

Η συμβολή του φροντιστηρίου <<Επιλογή Γνώσης>> ήταν καταλυτική για την επιτυχία μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα, είμαι ευγνώμων στους καθηγητές οι οποίοι ήταν άριστα καταρτισμένοι σε γνωστικό επίπεδο, αλλά επιπροσθέτως υποστήριξαν ψυχολογικά και εμένα και τους συμμαθητές μου και συνέβαλαν καθοριστικά στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης όλων των παιδιών. Εύχομαι πάντα επιτυχίες!!

Βαρβάρα Γεραμούτσου

Έτος Εισαγωγής: 2014

Σχολή: Ανθρωπιστικών Επιστημών – Τμήμα Φιλολογίας Πατρών

Είμαι ευγνώμων προς τους καθηγητές του φροντιστηρίου <<Επιλογή Γνώσης>> για την αμέριστη βοήθεία τους στην επίτευξη του στόχου μου.

Ζαρονίκα Ιωάννα

Έτος εισαγωγής:2014

Σχολή: Μαθηματικό Πάτρας

Στο φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης βρέθηκα σε ένα φιλικό περιβάλλον με αξιότιμους ανθρώπους, όπου με την εμπειρία τους και τη μεταδοτικότητα τους με βοήθησαν να φτάσω το στόχο μου!

Χαρά Πέττα

Έτος εισαγωγής: 2013

Σχολή: Πλαστικών Τεχνών Ιωαννίνων

Το φροντιστήριο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου μου. Οι καθηγητές, έχοντας εμπειρία, με βοήθησαν αρκετά τόσο στα μαθήματα όσο και στην ψυχολογία μου . Έτσι, ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένη και κατάφερα να περάσω στην σχολή που θέλω.

Mαρία Ηλιοπούλου

Έτος εισαγωγής:2013

Σχολή: Τμήμα Φιλολογίας Πανεπιστημίου Πάτρας

Μπαίνεις σε μία περίοδο γερής δοκιμασίας και βίαιης ωρίμανσης –που καλύτερα να μην υπήρχε-. Θα περνάς τα απογεύματά σου για 2 χρόνια στον ίδιο χώρο, με τους ίδιους ανθρώπους -μακάρι να μπορούσες να το αποφύγεις-. Διάλεξε έναν καθηγητή που θα είναι έμπνευση για εσένα, που θα σου δίνει σημασία, που θα είναι δίπλα σου και όχι πάνω σου. Διάλεξε ένα φροντιστήριο που δεν θα σε βλέπει σαν έναν ακόμα μαθητή, που θα συμπληρώνει και δεν θα προσπαθεί να καταργήσει τη δημόσια εκπαίδευση, που θα καταλαβαίνει τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειάς σου, που θα σέβεται τις Κυριακές σου. Πρότασή μου; Επιλογή Γνώσης.

Παπασωτηρόπουλος Γιώργος

Μαθηματικό Πάτρας

Έτος Εισαγωγής: 2013

Η <<Επιλογή Γνώσης>> είναι ένα εξαιρετικό φροντιστήριο. Το διδακτικό προσωπικό του είναι το καλύτερο καθώς, πέρα από την μάθηση , προσφέρει ασφάλεια και άνεση που επιτρέπει στο μαθητή να εκφράσει οποιοδήποτε πρόβλημα τον απασχολεί και να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Στεφανία Ανδριοπούλου

Σχολή θετικών επιστημών

Τμήμα Γεωλογίας

Έτος εισαγωγής : 2013

Πιστεύω ότι το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης παρέχει εγγυημένη επιτυχία.Οι καθηγητές συμμερίζονται το άγχος των μαθητών, υπάρχει άριστη επικοινωνία μεταξύ καθηγητών και μαθητών, πολύ καλό κλίμα, και φυσικά οι μαθητές αναγνωρίζουν τη σημασία της συνέπειας και της οργάνωσης.

Δήμητρα Παπαδημητροπούλου

Έτος εισαγωγής: 2013

Σχολή: Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων

Τμήμα: Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών

Η επιλογή του συγκεκριμένου φροντιστηρίου ήταν η καλύτερη επένδυση για το μέλλον μου. Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που προσφέρει, σε συνδυασμό με το εκπληκτικό κλίμα που επικρατεί, με βοήθησαν να εισαχθώ στη σχολή πρώτης προτίμησής μου. Επιλογή στη Γνώση σημαίνει επιλογή στην επιτυχία.

Κοσμάς  Γεροντίδης

Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2013

Το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης και ιδιαίτερα οι καθηγητές, στήριξαν την προσπάθεια μου να εισαχθώ με επιτυχία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας και Τρίτης Λυκείου και ήταν στη διάθεση όλων των μαθητών στις “δύσκολες μέρες” των πανελλαδικών εξετάσεων  τόσο  για οποιαδήποτε βοήθεια είχε να κάνει με τυχόν απορίες ή επεξηγήσεις όσον αφορά στα μαθήματα, όσο και για ψυχολογική ενθάρρυνση. Τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως!

Nεφέλη Μαργαλιά

Έτος εισαγωγής : 2013

Σχολή: Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών

Το φροντιστήριο αποδείχτηκε μία άριστη…επιλογή γνώσης! Γνώσεις πλούσιες τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα, οι οποίες μου εντυπώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσω των υπέροχων καθηγητών του φροντιστηρίου που εκτός από το ταλέντο στο αντικείμενό τους έχουν την ικανότητα να αφοσιώνονται στον μαθητή και να χτίζουν μία επιτυχημένη συνεργασία με αυτόν στηριζόμενοι στην αρμονική και ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ τους. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους είναι δεδομένο πως η εισαγωγή στη σχολή της προτίμησής μου δε θα ήταν εφικτή και για το λόγο αυτό τους ευχαριστώ πολύ. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο ως πηγή γνώσης και για τις επόμενες γενιές ώστε να υπάρχουν παρόμοιες επιτυχίες και στο μέλλον.

Πολύμνια Σολωμού

Έτος εισαγωγής: 2012

Σχολή εισαγωγής: Μηχανικών Η/Υ και πληροφορικής (Πάτρα)

Είναι γεγονός ότι η παραγωγή έργου απαιτεί την κατανάλωση ενέργειας. Χωρίς κόπο τίποτα δεν μπορεί να κατακτηθεί, τουλάχιστον με θεμιτά
μέσα. Ωστόσο, εκείνο που πάντα ενδιέφερε τον άνθρωπο είναι η μείωση, στο ελάχιστο δυνατό, των απωλειών ενέργειας, δηλαδή του ποσού εκείνου
το οποίο δεν αντιστοιχεί σε παραγωγή ωφέλιμου έργου αλλά δυστυχώς χάνεται ανεπιστρεπτί. Έτσι λοιπόν αναφορικά με τη διαδικασία των
Πανελλαδικών εξετάσεων και γενικότερα την σχολική περίοδο το έργο αντιστοιχεί στην επίτευξη του στόχου του μαθητή, ενώ η ενέργεια,
προφανώς, αντιστοιχεί στην προσπάθεια που θα καταβάλει προκειμένου να πετύχει το στόχο του. Τέλος, βέβαια την μείωση των απωλειών ενέργειας αναλαμβάνει το εκπαιδευτικό προσωπικό το οποίο θα καθοδηγήσει τον μαθητή προκειμένου να επικεντρωθεί στις χρήσιμες γνώσεις που θα του δώσουν το εισιτήριο για την είσοδο στο εκπαιδευτικό ίδρυμα που επιθυμεί. Επομένως, χρειάζεται συλλογική προσπάθεια και σαφώς είναι
ζωτικής σημασίας η επιλογή του κατάλληλου εκπαιδευτή – καθηγητή. Προσωπικά, βρήκα την καθοδήγηση που χρειαζόμουν στο φροντιστήριο <<Επιλογή Γνώσης>> και με την βοήθεια των καθηγητών μου πέτυχα την εγγραφή μου στη σχολή της επιλογής μου.

Ντότσικας Κωνσταντίνος

Έτος εισαγωγής : 2012
Σχολή: Τμήμα Ιατρικής Επιστημών Υγείας Πανεπιστήμιο Ηρακλείου

Η ομάδα των καθηγητών και ο τρόπος διδασκαλίας του καθενός είναι αυτό που οδηγούν στην επιτυχία τους μαθητές του φροντιστηρίου

Γεωργία Μουράτας

Έτος εισαγωγής : 2011

Σχολή: Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρας

Ήταν μία πολύ υπέροχη εμπειρία. Οι καθηγητές του φροντιστηρίου φρόντισαν να γίνουν όλα πιο εύκολα για την επίτευξη των στόχων μας μέσα από την οργάνωση και την επίβλεψη του διαβάσματος μας.

Μιχαήλ Ανδρέας

Έτος εισαγωγής :2011

Σχολή: Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πάτρας

Το φροντιστήριο με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου! Να περάσω σε μια σχολή που ήταν από τις πρώτες μου επιλογές. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους καθηγητές μου, γιατί χωρίς αυτούς θα ήταν πιο δύσκολο να τα καταφέρω.

Βίβιαν Τασοπούλου

Έτος εισαγωγής :2011

Σχολή: Τμήμα Μηχανικών χωροταξίας ,Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης

Απαιτητική χρονιά με αυξημένο βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων. Όμως, με την κατάλληλη φροντιστηριακή υποστήριξη και μεθοδική δουλειά τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά.

Φίλιππος –Παναγιώτης Ξυράφας

Έτος εισαγωγής :2011

Σχολή: ΑΕΙ φιλολογίας Πάτρας

Το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μου στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Μέσα από το συστηματικό διάβασμα και την καθοδήγηση έμπειρων και καταρτισμένων καθηγητών , όπου με βοήθησαν τόσο σε διδακτικό επίπεδο αλλά και σε ψυχολογικό, δίνοντας μου την αίσθηση ότι είμαστε μια ομάδα με συνοχή , σαν οικογένεια. Όλο αυτό το θετικό κλίμα και οι παράμετροι που ανέφερα προηγουμένως σε ωθούν σίγουρα στην επιτυχία αποδεδειγμένα.

Κωνσταντίνος Κοτσάνης

Έτος εισαγωγής :2011

Σχολή: Ιστορίας ,Αρχαιολογίας και Διαχείρισης πολ/λών αγαθών Πελοποννήσου(Καλαμάτα)ΗΜ.

Κατά την γνώμη μου η Επιλογή Γνώσης μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία, χάρη στους αξιόπιστους και έμπειρους καθηγητές που έχει. Γιατί στο κάτω κάτω δεν μετράει μόνο η γνώση αλλά και ο τρόπος που θα επιλέξεις να την αντλήσεις…

Μάρκος Σαββόπουλος

Έτος εισαγωγής :2010

Σχολή: Γεωλογία Πάτρας

Το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μου στις Πανελλήνιες εξετάσεις , όχι μόνο λόγω της οργανωμένης συστηματικής και αυστηρά επαγγελματικής καθοδήγησης και κατάρτισης , αλλά και λόγω της ψυχολογικής στήριξης από όλους τους καθηγητές

Ναταλία Αθανασούλη

Έτος εισαγωγής :2010

Σχολή: Ψυχολογία Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών

Πολύ καλό κλίμα για τους μαθητές και άριστη συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ αυτών και των καθηγητών.

Βασιλική Παπαδημητροπούλου

Έτος εισαγωγής :2010

Σχολή: Οικονομικών Επιστημών Πατρών

Το πρώτο πράγμα που μου είπαν όταν πήγα στην Επιλογή Γνώσης ήταν πως η επιτυχία δεν έρχεται μόνο με λόγια και υποσχέσεις. Είναι όμως εγγυημένη όταν γίνεται με δουλειά , σωστό διάβασμα και προετοιμασία. Αυτό , λοιπόν με βοήθησαν όλοι οι καθηγητές να κάνω και τελικά πέτυχα τον στόχο μου.

Ανδρέας Σεβαστιάδης

Έτος εισαγωγής :2009

Σχολή :Γεωλογία Πάτρας (1ος)

Με την αμέριστη συμπαράσταση των καθηγητών του φροντιστηρίου και με οργανωμένο και συστηματικό διάβασμα, κατάφερα να πετύχω στη σχολή της πρώτης επιλογής μου.

Δήμητρα Μενούνου

Έτος εισαγωγής: 2009

Σχολή: Νομική Σχολή Θράκης

Τα μαθήματα  τα οποία παρακολούθησα στο φροντιστήριο  ήταν η Φυσική και η Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων. Με τη  μεταδοτικότητα των καθηγητών μου και τη σωστή  κάλυψη της ύλης πέτυχα το στόχο μου. Επίσης, το όλο κλίμα που υπήρχε στο φροντιστήριο τόσο από τους καθηγητές όσο και τους μαθητές ήταν ιδιαίτερα ζεστό και όμορφο. Ευχαριστώ τον κ. Μαυρίδη και τον κ. Παντελή για το χρόνο και τη προσπάθεια τους. Εύχομαι πάντα τα καλύτερα!

Γιώργος Ασκούνης

Έτος εισαγωγής: 2009

Σχολή: Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης

Το μόνο φροντιστήριο και οι μόνοι καθηγητές που με κατάφεραν να διαβάσω και να περάσω την σχολή που ήθελα!!!!

Μάρω Τσιτσάρα

Έτος εισαγωγής :2009

Σχολή: Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης

Φοίτησα στην Επιλογή Γνώσης δύο χρόνια και μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν η χείρα βοηθείας που χρειαζόμουν για να πετύχω τον στόχο μου! Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους απαρτίζουν την Επιλογή Γνώσης (καθηγητές και μη), εύχομαι στο φροντιστήριο να συνεχίζει κάθε χρονιά με όλο και περισσότερες επιτυχίες και επίσης να διατηρήσει αυτό το ζεστό κλίμα μεταξύ μαθητών-καθηγητών, γιατί είναι κάτι σημαντικό που λείπει από τα φροντιστήρια!

Γεώργιος Τασόπουλος

Έτος εισαγωγής :2009

Σχολή: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πατρών

Το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης με βοήθησε αρκετά στο να πετύχω τον στόχο μου, την εισαγωγή μου δηλαδή στο Παιδαγωγικό Τμήμα. Κι αυτό επιτεύχθηκε τόσο μέσω της συστηματικής παρακολούθησης των μαθημάτων που παραδίδονταν από τους καθηγητές του φροντιστηρίου όσο και από την ηθική υποστήριξη που μου πρόσφεραν καθ’ολη τη διάρκεια της χρονιάς όλο το διδακτικό προσωπικό και ο ιδιοκτήτης .Και γι’αυτά τους ευχαριστώ πολύ!

Γκοτσοπούλου Θεώνη

Έτος εισαγωγής :2009

Σχολή: Παιδαγωγικό Τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης Κρήτη (Ρέθυμνο)

Καταξιωμένοι καθηγητές πάτα δίπλα στον μαθητή με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα καθοδηγώντας τον μέχρι την τελική σωστή επιλογή. Φιλικό περιβάλλον ώστε ο μαθητής να νιώθει οικεία με διάθεση να δέχεται πιο ευχάριστα την γνώση. Τα συχνά test δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώνεται ώστε το τελικό αποτέλεσμα των στόχων του να επιτυγχάνεται πιο εύκολα.

Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου

Έτος εισαγωγής :2009

Σχολή: Τμήμα Θεατρικών σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών

Το μόνο φροντιστήριο και οι μόνοι καθηγητές που με κατάφεραν να διαβάσω και να περάσω την σχολή που ήθελα!!!!

Μάρω Τσιτσάρα

Έτος εισαγωγής :2009

Σχολή: Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης

Το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης με βοήθησε στο μέγιστο βαθμό να πετύχω τους στόχους μου. Είχα άριστη συνεργασία με τους καθηγητές και τους συμμαθητές μου , ώστε μέσα σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εξετάσεις μου.

Φωτεινή Πουλιάση

Έτος εισαγωγής :2009

Σχολή: Ιατρική Πάτρας

Ανδρέας Σεβαστιάδης

Έτος εισαγωγής :2009

Σχολή :Γεωλογία Πάτρας (1ος)

Το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης υπήρξε σημαντικός παράγοντας στην προσπάθεια μου να εισαχθώ με επιτυχία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. To εκπαιδευτικό προσωπικό ήταν συνεχώς στο πλευρό μου και τα τρία χρόνια φοίτησης μου στο φροντιστήριο δίνοντας μου αυτοπεποίθηση και θάρρος στις όποιες αμφιβολίες και ανασφάλειες που είχα. Για την όλη την πορεία μου κατάφεραν με μεγάλη προσπάθεια να απέναντι και σε εμένα και σε όλα τα παιδιά να σταθούν και να μας οδηγήσουν στην καλή σταδιοδρομία μας για το μέλλον.

Ελευθερία Παναγοπούλου

Έτος εισαγωγής :2008

Σχολή: Κοινωνικών Επιστημών

Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από το επίπεδο της δουλειάς που έγινε και την προσοχή που έλαβα από το Φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης .Ο συστηματικός τρόπος διδασκαλίας , η εμπειρία των διδασκόντων ,καθώς και το ευχάριστο κλίμα τ6ου φροντιστηρίου με βοήθησε να ξεπεράσω το άγχος και να εισαχθώ τελικά στη σχολή της επιλογής μου.

Μάρθα Κουτσίδη

Έτος εισαγωγής :2008

Σχολή: Βιολογικό Πάτρας

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το φροντιστήριο που επέλεξα καθώς ήταν αυτό το οποίο με βάση την πολιτική του και των διδασκάλων του με ενέπνευσε στο να δημιουργήσω ένα σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. Πολύ καλή εμπειρία, καλοί καθηγητές, έξυπνη και σωστή εκπαίδευση.

Μενύχτας Οδυσσέας

Έτος εισαγωγής :2008

Σχολή: Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών , Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης

Το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης με βοήθησε πάρα πολύ. Η πίστη των καθηγητών σε εμένα και οι ικανότητες τους στην διδασκαλία ήταν ένας σημαντικός παράγοντας προκειμένου να πετύχω τον στόχο μου.

Κοντοσώρου Θεοφανία

Έτος εισαγωγής :2008

Σχολή: Φιλοσοφική Σχολή Τμήμα Ψυχολογίας ΑΠΘ

Το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης προσέφερε τη μέγιστη βοήθεια για να πετύχω τους στόχους μου. Το περιβάλλον ήταν πολύ ζεστό και κάθε φορά που πήγαινα ένιωθα ωραία, γεγονός το οποίο αυξάνει την όρεξη για δουλειά. Οι αναμνήσεις που έχω από τους καθηγητές ,το προσωπικό και τους μαθητές είναι μόνο ευχάριστες.

Αμπατζίδης Θεοφάνης

Έτος εισαγωγής :2007

Σχολή: Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών

Η Επιλογή Γνώσης είναι ένα από τα λίγα φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης στην Πάτρα που πραγματικά προσφέρει στον μαθητή. Γνωρίζω από προσωπική εμπειρία ότι συνδυάζει τόσο μία ισχυρή ομάδα από επαγγελματίες καθηγητές όσο και ένα περιβάλλον φιλικό και προσιτό στον μαθητή , γεγονός που το καθιστά ξεχωριστό. Είναι μια εγγυημένη επιλογή που κανείς δεν θα μετανιώσει.

Βάσω Σταθοπούλου

Έτος εισαγωγής :2007

Σχολή: Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία

Είναι ένα πολύ καλό φροντιστήριο όπου οι καθηγητές με βοήθησαν στον μέγιστο βαθμό! Μόνο καλές αναμνήσεις και θετικές εντυπώσεις.

Νικόλαος Διονυσόπουλος

Έτος εισαγωγής :2007

Σχολή: Οικονομικών Επιστημών Πάτρας

Όποιος επιλέγει το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης επιλέγει την επιτυχία του στις εξετάσεις.

Μιχαήλ Μαρία

Έτος εισαγωγής :2007

Σχολή: Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πατρών

Χάρις στην υπερπολίτιμη βοήθεια των καθηγητών και του προσωπικού του φροντιστηρίου κατάφερα να πραγματοποιήσω την επιθυμία μου. Για εμένα το φροντιστήριο δεν ήταν απλά επιλογή στην γνώση αλλά επιλογή και στην επιτυχία.

Λάμπρος Γεροντίδης

Έτος εισαγωγής :2007

Σχολή: Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστημίου Αιγαίου

Το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης όλοι οι καθηγητές με βοήθησαν πραγματικά να πετύχω τους στόχους μου. Με έμαθαν να έχω συνέπεια και οργάνωση στο διάβασμα μου. Όλες οι αναμνήσεις που έχω είναι ευχάριστες.

Κέλλυ Πουλιάση

Έτος εισαγωγής :2007

Σχολή: Φυσικοθεραπεία Πάτρας

Εκτός των άλλων, στο φροντιστήριο εκτίμησα το περιβάλλον που ήταν σχεδόν οικογενειακό. Ένιωθα πολύ άνετα με τους καθηγητές αλλά και με τους συμμαθητές μου, κάτι που πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα στις κρίσιμες τάξεις του Λυκείου.

Φανή Αποστόλου

Έτος εισαγωγής :2006

Σχολή: Πανεπιστήμιο Πατρών , Αρχιτεκτόνων-Μηχανικών